Двама от депутатите на Изправи се! Мутри вън! - Николай

...
Двама от депутатите на Изправи се! Мутри вън! - Николай
Коментари Харесай

Хаджигенов и Бабикян правят "Ние идваме!"

Двама от депутатите на " Изправи се! Мутри вън! " - Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, оповестиха, че основават неправителствена организация, която ще се споделя " Ние идваме! ".

Хаджигенов и Бабикян бяха част от " Отровното трио " по време на митингите предходната година, като преди изборите бяха напуснати от проф. Велислав Минеков. 

" Ние, жителите, сътворяваме гражданско придвижване на стотиците почитатели и симпатизанти, на хора от митингите, които упорстваха да изградим организация, в която да се включат интензивно. В последната година се образуваха комитети по районите на инцидентен принцип, водени от ентусиазма на жителите за смяна в България. Днес си даваме сметка, че без нашите координирани, общи старания, мъчно ще защитим човешките права, правовата страна, демокрацията и свободната пазарна стопанска система. Затова взехме решение да създадем неправителствена организация, с името: " НИЕ ИДВАМЕ! ", заявиха Хаджигенов и Бабикян. 

" Ние идваме, тъй като мутрите не са вън от системата на ръководство и живота на жителите. Ние идваме, тъй като всяка власт би трябвало да знае, че постоянно можем да дойдем на площада и никой не може да ни спре! ", обясниха двамата депутати. 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР