Двама напористи тарикати са завлекли над 50 български бизнесмени с

...
Двама напористи тарикати са завлекли над 50 български бизнесмени с
Коментари Харесай

Синът на бивш футболист на Фенербахче мами наши бизнесмени

Двама напористи тарикати са завлекли над 50 български предприемачи с обещанието, че ще им докарат огромни облаги през турската борса.

Синът на умрелия през декември някогашен футболист на Фенербахче Меджнур Чолак – Адо е в основата на незаконната скица, която се разиграва на територията на нашата страна, безапелационни са източници на БЛИЦ.

В неговите мрежи са попаднали авторитетни българи, които са желали да влагат парите си по легален метод. Те, обаче са останали безпределно учудени, откакто Адо, дружно със съучастниците си Зюмебидин Хасанов, по прякор Зуйо и Смилен, който е някогашен притежател на столичното кафене „ Шоколад “ са злоупотребили с доверието и средствата им.

Освен, че са завлекли с големи суми предприемачи от разнообразни краища на България, рисковото трио манипулира борса на прилежаща на страната ни страна с лъжлива скица на изкуствено напомпване на кухи компании, които се оказват скрити лимонки.

Бизнесмените се усетили, че са жертва на спекулация, след гибелта на Чолак.
Знаменитият някогашен състезател на Лудогорец и Фенербахче бе покосен от инсулт, след прекарано заболяване от ковид. Той си отиде от този свят, макар напъните на двамата турски лекари, извикани по неотложност в София и по-точно в незабавния институт „ Пирогов “.

Неговите наследници поели бизнеса в ръцете си, само че с подлата цел да натрупат милиони по непочтен път. Злоупотребявайки с положителното име на татко им, те почнали да увещават предприемачи, че ще усилят приходите им, в случай че влагат на задгранична борса.

Действията им, обаче се оказали чиста машинация. След като са били излъгани, част от предприемачите имат желание да се извърнат към българската полиция и прокуратура, с цел да подадат сигнали.

Известно е, че нашите служби работят в тясно съдействие и с непознатите си сътрудници, които са безкомпромисни и няма да се поколебаят да пристъпят към арести.

Има данни, че заграбените пари са изнасяни в непозната страна, както и че синът на Чолак сега се намира на територията на Съединени американски щати.

Не е изключено със случая да се заеме и Европейската прокуратура, в която работят десетима български магистрати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР