Двама мъже от Ню Йорк организираха въоръжени грабежи в магазини

...
Двама мъже от Ню Йорк организираха въоръжени грабежи в магазини
Коментари Харесай

Двама мъже от Ню Йорк са обвинени в организиране на „най-малко 8“ фалшиви въоръжени грабежа в цялата страна за имиграционни привилегии

Двама мъже от Ню Йорк проведоха въоръжени грабежи в магазини и заведения за бързо хранене в Съединените щати, с цел да възнамеряват имиграционни компенсации, споделиха федералните прокурори в петък.

Рамбхай Пател, 36, и Балуиндер Сингх, 39, бяха задържани на 13 декември и двамата бяха упрекнати в интрига за осъществяване на визова машинация за хипотетичния им скрит план, което разреши на „ жертвите “ на техните грабежи да аплайват за специфични имиграционни визи, споделиха прокурорите от Масачузетс.

Според федералните прокурори Пател и Сингх са организирали „ минимум осем “ от хипотетичните инсценирани грабежи – които включват „ изедник “, заплашващ чиновник в магазин с явно огнестрелно оръжие, преди да отмъкне пари в брой от касата пред камерата за наблюдаване на магазина.

Схемата, почнала през март 2023 година, е предиздвикала продавачите в магазина да изчакат пет или повече минути, до момента в който крадецът избяга, преди да се обадят на полицията, с цел да рапортуват за закононарушението...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР