Двама инспектори на УЕФА са излезли със заключение, че Барселона

...
Двама инспектори на УЕФА са излезли със заключение, че Барселона
Коментари Харесай

Доклад на УЕФА препоръчва изхвърляне на Барселона от Шампионската лига

Двама инспектори на УЕФА са излезли със умозаключение, че Барселона заслужава да бъде осъден с изваждане от Шампионската лга за идния сезон поради случая “Негреира ”, осведоми испанското издание ABC.

Въпросните чиновници на европейската централа са анализирали абсурда и въз основа на събраната информация са изготвили отчет, съгласно който петкратният отличник на Стария континент би трябвало да бъде глобен.

Сега президентът на УЕФА Александър Чеферин е подложен пред избора дали да се вслуша в заключението на инспекторите, или да изчака първо решението на испанските управляващи, които също работят по случая.

Разкритие сподели, че сред 2001-ва година и 2018-а година каталунците са изплатили 7,3 млн. евро на Хосе Мария Енрикес Негреира за разнообразни услуги, постоянно определяни просто като “консултации ”. Проблемът обаче е, че въпросният човек е бил заместник-председател на Съдийската комисия в Испания. Това се приема за спор на ползи, тъй като е допустимо Негреира да е влияел върху отсъжданията на арбитрите.

Пред " Спорт " от " Камп Ноу " опровергаха за съществуването на сходен отчет и считат, че това е следващата вест, която била имала за цел да ги очерня. 
 Мендеш убеждава Фати за трансфер, той желае да остане в Барселона Мендеш убеждава Фати за трансфер, той желае да остане в Барселона
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР