Двама души са били простреляни на бензиностанция на Околовръстното в

...
Двама души са били простреляни на бензиностанция на Околовръстното в
Коментари Харесай

Двама души са били простреляни на бензиностанция в София, звезда на ЦСКА е разпитван

Двама души са били простреляни на бензиностанция на Околовръстното в София. Става въпрос за сдърпване сред две групи, прераснало в престрелка, потвърдиха за Нова тв от Министерство на вътрешните работи. 



Мъж на 36 години е в тежко положение с кръвозагуба. Другият - на 26 години, е по-леко потърпевш. И двамата са настанени във ВМА. От Спешна помощ обясниха, че сигналът към тях е подаден в 22:25 ч., като шест минути по-късно екипите са били на място.



По неофициална информация към момента арестувани за стрелбата няма. Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е разпитан в 7 РПУ. На мястото на случая е приятелката му - певицата Мария Цветкова с артистичен псевдоним Ариа.



Скоро след стрелбата „ алените ” разгласиха публична позиция на уеб страницата си. „ Във връзка с появилите се в избрани медии изказвания, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е арестуван от полицията, откакто довечера е бил забъркан в престрелка на Околовръстното шосе в София, бихме желали да Ви осведомяваме, че пред управлението на клуба националът показа следното: „ Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си ”. Какво тъкмо се е случило ще открият органите на реда, като ние имаме цялостното доверие в нашия играч, че не е бил забъркан в закононарушение ”, пишат от клуба.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР