Двама члена от едно и също семейство отнесли вкъщи шампионските

...
Двама члена от едно и също семейство отнесли вкъщи шампионските
Коментари Харесай

Зет и тъща спечелиха световното по бой с палци

Двама члена от едно и също семейство отнесли у дома шампионските трофеи от годишното събитие по Борба с палци. Състезанието Thumb Wrestling се организира всяка година в Съфолк, Англия, където се събират най-изтъкнатите "борци " в света, съобщи Канал 3.

Тази година купата при мъжете бе извоювана за 4-ти път от Пол Брауз, до момента в който тъща му Джанет Коулман завоюва женското съревнование. Джанет лиши купата на щерка си - брачната половинка на Пол, Беки, която не можа да присъств.

11-тия Световен шампионат по пердах с палци се организира с присъединяване на 24 възрастни и 8 деца, които се бореха за купата.

Битката палец против палец в Локс Ин, Гелдестън, Норфолк, се играе на рундове върху дървена маса, която наподобява на боксов кръг. След успеха тъщата Джанет, на 61 години, се пошегувала, че геният ѝ е "в гените ".

Брауз се състезава с името "Под пръста " и сподели, че се усеща необикновено откакто отбрани купата си.

Всеки един от спечелилите прибра по 350 паунда и им бяха връчени титли. Организаторът Рори Ван Белис споделя, че провежда "странния " конкурс, с цел да "изкара новината в заглавията ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР