Двама британски пациенти от едно и също семейство са болни

...
Двама британски пациенти от едно и също семейство са болни
Коментари Харесай

Първи случаи на коронавирус във Великобритания

Двама английски пациенти от едно и също семейство са заболели от новия ковид, и по този начин той се популяризира и до Обединеното кралство, предава Reuters, цитирайки английските здравни служби.
По-рано те предупреждаваха, че се чака Англия да записва случаи на новата болест, чието огнище е китайският град Ухан. До момента записаните случаи са близо 10 хиляди, като 213 души от инфектираните са умряли.
" Пациентите получават грижа от експертите от Националната здравна работа, като използваме изпитани контролни процедури, с цел да понижим вероятността от разпространяването на вируса ", съобщи Крис Уити, началник на здравните служби на Обединеното кралство, предава " Фокус ".
" Националната здравна работа е извънредно добре готова и е привикнала да се оправя със заразни (болести), и към този момент работим, с цел да идентифицираме всички контакти на пациентите, з да предотвратим разпространяването на вируса ", добави той. От службата отхвърлиха да разкрият къде са регистрирани случаите, с цел да предпазят анонимността на пациентите.
Очаква се скоро да дойде и аероплан с общо 110 британци и непознати жители, евакуиран от китайския град Ухан. Пътниците ще бъдат сложени под карантина за 14 дни, оповестиха от здравната работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР