Двадесет и четири екипажа успешно преминаха технически и административен преглед

...
Двадесет и четири екипажа успешно преминаха технически и административен преглед
Коментари Харесай

24 екипажа ще стартират в Рали „Твърдица-Елена“ 2020

Двадесет и четири екипажа сполучливо минаха механически и административен обзор преди старта на 16-тото рали „ Твърдица-Елена “. Едва четири екипажа отпаднаха от предварителният лист на декларираните участници.

„ Направихме всичко допустимо през днешния ден да сме тук – съобщи кметът на община Твърдица господин Атанас Атанасов. - Постарахме се допустимо най-вече с цел да може да приветстваме всички искащи за присъединяване макар епидемиологичните условия. “

Същинската част от рали „ Твърдица-Елена “ 2020 започва в събота (08.08.2020) от 10:23 ч. със специфичен стадий „ Чумерна “.

Специален стадий 2 „ Качулка “ (11:01 ч.) се включва за първи път в програмата на ралито и ще бъде основен стадий за развоя на конкуренцията.

Най-дългият специфичен стадий в конкуренцията ще е „ Предела “ (12:19 ч.), чиято дължина ще е 15.93 км. Отсечката ще се организира и под формата на пауър стадий, в който екипажите с най-хубави времена получават спомагателни точки в борбата за шампионата.

Следобед участниците ще преминат за повторно през стадиите „ Чумерна “ (14:02 ч.), „ Качулка “ (14:40 ч.) и „ Предела “ (15:58 ч.). Церемонията по награждаването по традиция още веднъж ще бъде на площад „ Свобода “ от 17 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР