Два зрелищни мача от финалната групова фаза на WINBET е-футбол

...
Два зрелищни мача от финалната групова фаза на WINBET е-футбол
Коментари Харесай

Зрелищни сблъсъци от WINBET е-футбол лига в студиото на Sportal TV

Два зрелищни мача от финалната групова фаза на WINBET е-футбол лига бяха излъчени нощес онлайн от студиото на Sportal TV. Първият дуел беше сред Петър Петров, който играе с, и Цветомир Петров с от 90-те години до през днешния ден. Зрителите станаха очевидци на непрекъснат напън от страна на " сините " още от първата минута на мача и периодически рискови контраатаки на пловдивчани. Гостите от София откриха резултата посредством Зе Соареш в 23-ата минута. Илиев изравни за домакините в 37-ата минута след неточност в отбраната на противника. Така първото полувреме на дуела приключи при резултата 1:1.

През втората част Левски бързо натрупа задатък от 2 гола посредством Дембеле (53 мин.) и Зе Соареш (63 мин.). В 72-ата минута Ботев имаше необикновен късмет да понижи разликата и да резервира интригата в дуела, само че това не се случи. Девет минути по-късно нападателят на домакините Илиев направи хубав удар със странична ножица, само че и той не беше в очертанията на вратата. Крайният резултат 1:4 оформи нападателят на " сините " Иванов в 85-ата минута.

Във втория ефирен мач от WINBET е-футбол лига, излъчен от студиото на Sportal TV, един против различен се изправиха Николай Петков с тима на и Милен Манчев, ръководещ. След забавна композиция пред вратата на гостите Кръстев означи първото попадение в 13-ата минута, а три минути по-късно същият състезател удвои резултата, откакто се изправи самичък против вратаря на противника. В добавените две минути на първото полувреме Славия съумя да понижи резултата посредством Манчев (45+1 мин.), само че незабавно по-късно си означи автогол и полувремето приключи при резултат 3:1. Лагоа осъществя в 57-ата минута и понижи изоставането на врачани. С хеттрик на Рангелов (63, 64 и 87 мин.) от Славия и един гол на Керчев от Ботев в добавеното от съдията време (90+4 мин.) двата тима оформиха крайния резултат 6:3.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР