Два специални екипа на bTV заминават днес в най-горещите точки

...
Два специални екипа на bTV заминават днес в най-горещите точки
Коментари Харесай

bTV изпраща два екипа в Украйна в навечерието на втората годишнина от войната

Два специфични екипа на bTV отпътуват през днешния ден в най-горещите точки на войната в Украйна. През цялата последваща седмица феновете могат да проследят от близко събитията от фронтовата линия в извънредни включвания онлайн, репортажи и изявленията. Екипите на bTV ще доближат там, където сега се водят бойни дейности. Но и там, където животът се пробва да продължи, макар ракетите.

Как се живее към този момент 2 години в условия на война , може ли да се свикне със злокобния писък на сирените за въздушна заплаха и с евакуацията като всекидневие – описват специфичните пратеници на bTV.

Екипът на журналиста Стоян Георгиев, оператора Александр Осиченко и техническия помощник Марио Николчев ще срещне феновете с военните дейности по източното направление на фронтовата линия. Очаквайте роман от „ епицентъра “ на войната за тежките сражения в региона на втория по величина град в Украйна Харков . В ефира на bTV настоящата картина и равносметката – от представители на въоръжените сили на страната и от локалната власт. Специалните пратеници на bTV ще предават онлайн и от столицата Киев тъкмо две години след началото на ударите там и съветската инвазия в страната.

Екипът на журналиста Цветана Балабанова, оператора Огнян Кръстев и техническия помощник Ивайло Ангелов ще бъде при локалните поданици в Одеса и бесарабските българи в района . За отворените рани на войната – очаквайте прочувствени истории за живота под непрекъсната военна опасност. Но и роман по какъв начин хората там се пробват да продължат, все пак. Завърнаха ли се назад в атакуваните си домове? И по какъв начин поддържат връзка със своите близки, които избраха да са надалеч от войната? Успяват ли да не помнят за офанзивите, да работят умерено и даже да се забавляват?

Картината онлайн от Украйна и извънредните репортажи на нашите специфични пратеници можете да гледате в излъчванията на bTV Новините, в утринния и уикенд блок - „ Тази заран “ и „ Тази събота и неделя “, както и в публицистичното предаване „ 120 минути “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР