Два шамара от бащицата на киретата Румен Радев към отроците

...
Два шамара от бащицата на киретата Румен Радев към отроците
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Радев сапунисва въжето на Киро и убива БСП. Вижте цялата схема с участието на Йотова, Майстора, Мая...Идат ли нови избори?

Два шамара от бащицата на киретата Румен Радев към отроците му! Очевидно войната по оста „ президент – министър председател “ се изостря по-бързо, в сравнение с чакахме.

Вицето Илияна Йотова по малкия екран през вчерашния ден разяснява държавното управление: „ Нямат 100 шанса, имат 100 дни, в случай че ли не тази коалиция ще си замине и ще вървим на нови избори.

Александър Маринов, сътрудник от Държавна сигурност „ Майстора “, началник на съветниците на Радев, по БНР отново през вчерашния ден: " Никой не е споделил, че това държавно управление ще бъде вечно. Това държавно управление може да не се оправи и хората могат да изберат друго ".

Кое не е ясно? Гущерът пробва да си скъса опашката. Радев цинично и в задатък опитва да се „ разкачи “ от детските некадърници, които дореди във властта благодарение на машинния избор. Изпаднал е в суматоха от неуспеха на кабинета.
свързани новини271948на 23.01.2022126879на 21.01.2022
За задачата обществено стартира да се дистанцира от тях, с цел да не му се натрупат в сметката бясната инфлация, цените на тока, хляба и парното, проваления бюджет, невнесения в Европейски Съюз План за възобновяване, неуспеха с пандемията, шуробаджанашките назначения вид „ Лорер “ и „ Ленчето “…

Освен че насъсква прислужниците си да тричат киретата по медиите, Радев инженерства на нов партиен план, както ПИК към този момент писа. Става дума за „ лява, обществена партия “, контра на БСП-то на врагинята му Корнелия Нинова, която сподели темперамент и резервира поста си в левицата.

След като не съумя да я събори с проксито си Крум Зарков, в този момент президентът има намерение да унижощи Българска социалистическа партия, като я дублира.
свързани новини133322на 21.01.2022
Доста подло от страна на индивида, който дължи цялата си политическа кариера точно на „ Позитано “ и редовите социалисти!

Новата партия към този момент се стяга с кадровото присъединяване на служебното вице Атанас Пеканов, Иво Христов, Крум Зарков, Мая Манолова, Кирил Добрев, всички " люспи " от авариралия план " Изправи се, мутри вън! ". Там евентуално ще намерят кей и отлъчените от Нинова Велислава Дърева, Ангел Найденов, Михаил Миков – все знакови лица за столетницата...

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР