Два промоционални периода на цените на лифт карти и ски

...
Два промоционални периода на цените на лифт карти и ски
Коментари Харесай

По-ниски цени на лифт картите в Пампорово през януари

Два промоционални интервала на цените на въжен превоз карти и ски услуги оферират от родопския ни курорт през януари. От 6 до 10.01 (вкл.) и от 13 до 17.01 (вкл.) всички скиори и сноубордисти в Пампорово ще могат да се възползват от специфичните по-ниски цени за лифтовете и разнообразни услуги в курорта, като дневна карта на цена от 52 лв. за възрастен и 31 лв. за деца.

Тази събота, 11 януари, ще бъде формалното разкриване на “Културен Афиш Зима 2020” в Пампорово, който се осъществя за първи път в курорта и ще показа на сцената на най-голямата зала „ Родопи “ в Pamporovo Convention Center девет водещи спектакли, театрални и музикални събития.

Началото ще бъде обещано с обилния шоу театър на Музикален спектакъл София – „ Една нощ с шлагерите на Бродуей “. Всяка събота през януари и февруари, гостите на Пампорово и локалните поданици ще могат да гледат онлайн особено подбрани постановки и реализатори, измежду който Камен Донев и неговата лекция „ За националното творчество “, Тони Димитрова, група Акага и театралните постановки „ Аз, досадникът “, „ Мъжът на жена ми “ и други.
 Събитията ще се организират в новооткрития Pamporovo Convention Center в хотел Перелик с начален час от 20:45. Билетите към този момент са в продажба и могат да бъдат закупени авансово и в деня на събитията от Туристически център Пампорово и рецепциите на хотели Перелик и Орловец.

След снеговалежите през последните дни изискванията за ски в курорта са доста положителни, отворена е забележителна част от пистите, в това число и ски зона Мечи чал над Чепеларе. Очаква се напълно скоро курортът да проработи с цялостен потенциал.

Всички скиори и сноубордисти, закупили си въжен превоз карта се възползват от 15% отстъпка при посещаване в новия съвременен спа и уелнес център Body & Soul SPA Lounge, който отвори порти преди по-малко от две седмици и бързо се трансформира в обичано място на гостите на курорта.
 Всички настоящи цени и промоции, както и информация за работещите писти и уреди могат да бъдат открити в онлайн платформата на курорта на www.pamporovo.me или 070017702.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР