Два нови проекта с Джесика Частейн ни предстоят тази година! С

...
Два нови проекта с Джесика Частейн ни предстоят тази година!
С
Коментари Харесай

Два нови проекта с Джесика Частейн

Два нови плана с Джесика Частейн ни предстоят тази година!

С времето Частейн съумява да си извоюва мястото до други надарени актьори в Холивуд. В не дребната й филмография можете да откриете доста впечатляващи филми. Един от по-големите и планове е „ Дървото на живота ” – пробен филм на Терънс Малик. Който въпреки и посрещнат със смесени усеща от аудиторията, впечатлява критиците, а играта на Джесика Частейн е безупречна. След него идва и поддържаща роля в „ Южнячки ”, където си партнира с Оливия Спенсър, Виола Дейвис и Ема Стоун. С присъединяване и в “Zero Dark Thirty ”, още веднъж си печели доста позитивни мнения и това й носи Златен глобус за „ Най-доба актриса в драма ” и номинации за БАФТА и SAG. Оттук насетне актрисата прави няколко научнофантастични кино лентата, един от които е „ Interstelar ” на Кристофър Нолан. В него тя играе паралелно до Матю Макконъхи, Ан Хатауей и Майкъл Кейн.

В кариерата на Джесика Частейн ясно може да се забележи персоналният и избор да играе мощни женски облици – успявайки да пресъздаде на екрана, както тяхната страст и деликатност, по този начин и вътрешната им мощ и борбен дух. Пример за това са: “A Most Violent Year ”, “Crimson Peak ”, “Miss Sloane ” и “Molly’s Game ”.

След къса пауза и отсрочване на планове, заради пандемията, тази година ще имаме удоволствието да гледаме два нови плана с Джесика Частейн.

Първо обръщаме вниманието Ви към един мини сериал на НВО с нейно присъединяване – “ Scenes from a Marriage ” ( “Сцени от брак ”)

Продукцията е римейк на шведския мини сериал със същото име от 1973 година (Ингрид Берман). Амиреканският римейк е режисиран от Хагай Леви и се допуска, че ще излезе 12 септември 2021 година. Главните функции ще се поемат от Оскар Айзъкс (Джонатан) и Джесика Частейн (Мира).

Историята ни вкарва в разпадащите се връзки на съпрузите Джонатан и Мира. Сериалът ще ни направи съпричастни с прочувствените положения през които минават двамата – от обич, пристрастеност и моногамнос, до ненавист и бракоразвод. Ако имате предпочитание, може да го гледате тук.

Вторият план на Джесика Частейн за тази година е биографичният филм  “T he Eyes of Tammy Faye ” ( “Очите на Тами Фей ”).

Той ще е основан на живота на небезизвестните телевангелисти Тами Фей Бакър и Джим Бакър. В функциите надлежно влизат Джесика Частейн и Андрю Гарфилд. Тами Фей и брачният партньор и са извънредно известни през 70-години в Амирика, където водят телевизионно християнско шоу.  Във кино лентата ще проследим възхода и падението на семейство Бакър.

От филмовия откъс на кино лентата (който може да гледате тук), излиза наяве, че с цел да влязат в облиците на Тами и Джим, актьорите са се преобразили до неразбираемост. Особено това си проличава при Джесика Частейн, която напълно елементарно може да остане неразпозната от някой не толкоз деликатен фен. В изявление на актрисата, излиза наяве, че гримът, с чиято помощ се случва магията, отнемал извънредно доста време. Склонни сме да повярваме, в случай, че и ние едвам я познахме при първото гледане на филмовия откъс.

Надяваме се напъните на екипа да бъдат увенчани с триумф и да имаме опция да се насладим на една завладяваща биографична драма. Премиерата на кино лентата е 17 септември 2021 година.

Прочетете “Просто ей по този начин, магията изчезна ”.

Снимков материал:

  1. GabboT, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=104170901
  2. MisterHP7, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=104171453
Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР