Два месеца по-рано Морфов беше дисциплинарно уволнен като главен режисьор

...
Два месеца по-рано Морфов беше дисциплинарно уволнен като главен режисьор
Коментари Харесай

Васил Василев съди Морфов за 100 бона

Два месеца по-рано Морфов беше дисциплинарно уволнен като основен режисьор на Народния спектакъл от Васил Василев, гилдията е разграничена, а разногласието се придвижи в съда.

 

Александър Морфов предходната година получи „ Аскеер “ за най-хубава постановка на „ Антигона “ в Плевенския спектакъл и спектакълът бе избран за най-хубаво зрелище на сезона съгласно академия „ Аскеер “. По подигравка на ориста като шеф на Драматичния спектакъл в Плевен Васил Василев предложения Морфов да сложи „ Антигона “, а откакто стана началник на Народния взе в екипа си и режисьора.

 

След съвсем две години административен тормоз, поръчки в жълти медии, проверяващи комисии, възбрана за работа, уволняване,  закани, възбрана на спектакли, каузи, дело, заведено и от Десислава Атанасова като ръководител на Политическа партия на ГЕРБ. Дело - пестник?

Поръчки - бухалки?

Какво да чакаме още? Произшествие с чадър? “, написа във връзка делото на Василев против Морфов  актрисата Рени Врангова, брачна половинка на режисьора,

 

Близки до Сашо Морфов споделят, че той мъчно претърпява административния тормоз,

на който е подложен. След като бе уволнен от Народния спектакъл, режисьорът постъпи в болница в прединфарктно положение, където му бе подложен стент на сърцето. Скандалите поболяха и Васил Василев, който от ден на ден отсъства от театъра поради здравословни проблеми.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР