Според лекарите на клиниката, това са специални видове импланти, които

...
Според лекарите на клиниката, това са специални видове импланти, които
Коментари Харесай

Усмивка на 100%? Базалните импланти идват на помощ

Според лекарите на клиниката, това са специфични типове импланти, които се фиксират в кортикалната кост. Тя е по-твърда и по-устойчива спрямо алвеоларната кост, употребена при обичайните импланти. Те са създадени по този начин, че да обезпечат непоклатимост и продължителност даже при пациенти с понижена костна маса. Този тип импланти постоянно желан при лекуване на пациенти, които страдат от болести като пародонтоза или други проблеми, свързани със загубата на кост.

 

По думите на доктор Главинов, базалните импланти преди всичко са подобаващи за пациенти с понижена костна маса, тъй като могат да бъдат сложени непосредствено в по-твърдата базална кост. Така на процедура няма нужда от спомагателни хирургични интервенции като присаждане на костозаместващо вещество.

Не е за подценяване и фактът, че възстановителният интервал е доста по-кратък, което е голямо облекчение за пациентите. В доста случаи при тях новите структури, с които да бъдат възобновени зъбите, могат да бъдат сложени единствено в границите на няколко дни вместо да изчакват месеци. Това е изключително значимо за хора, които желаят бързо и дейно решение на казуса с обеззъбяването.

 

Безспорно едно от най-големите преимущества е, че при пациентите с сложени базални импланти по-рядно се следят инфекции спрямо тези, при които са поставяни обичайни импланти. Това се дължи на обстоятелството, че базалната кост е по-малко податлива на инфекции и има по-добра кръвоснабдителна система. Така методът е по-безопасен и доста понижава риска от пораждане на затруднения след процедурата.

 

Другото несъмнено преимущество е по-голямата им непоклатимост и продължителност. Те устоят на огромни натоварвания, което ги прави благонадежден избор като дълготрайно решение за възобновяване на зъбите. Те са идеални точно за хора, които желаят надеждно и стабилно решение. Хирургическата намеса също е минимална, което значи по-малко болежка и по-бързо възобновяване за пациента. Няма да изненадаме никого в случай че напомним, че съвсем всеки втори човек изпитва боязън от стоматологични процедури точно заради болката и дискомфорта, свързани с тях. А с базалните импланти терзанията са доста понижени.

 

Накратко, по думите на стоматолога от Impression Dent, базалните импланти оферират освен изящен, само че и функционален резултат. Те наподобяват и се усещат като естествени зъби, което оказва помощ за връщането и даже подобряването на качеството на живот. С тях можете да се храните и говорите обикновено, без да се притеснявате. Те са издържливи, устойчиви и въпреки цената им да е малко по-висока от общоприетата, те са прелестна дълготрайна инвестиция в нашето здраве и самочувствие. Още по-добрата вест е, че те могат да се употребяват даже при напълно изчезнали зъби и са в действителност универсално решение.

 

Пациентите, които избират базалните импланти, постоянно споделят за усъвършенствано качество на живот. Те могат да се любуват на храна, която преди този момент е била сложна за консумация, а също по този начин да се усмихват решително без терзания. Това доста усъвършенства ежедневния им живот и несъмнено самочувствието, приключва описа си доктор Главинов.

 

Сподели:

Още от Разкрития

 Нова вълна на албанските SMS-и за помощ

Нова вълна на албанските SMS-и за помощ

08 юни 10:00 1 1736  Мъчителят на Дебора излиза на независимост, бил нелегално задържан

Мъчителят на Дебора излиза на независимост, бил нелегално задържан

08 юни 9:40 1 1204  bTV подвигна мерника на Миро

bTV подвигна мерника на Миро

08 юни 9:00 1 2485  В Ресилово чакат брат Галев за вота

В Ресилово чакат брат Галев за вота

07 юни 22:40 1 1428  А мислехме, че неприятните са Тръмп! Дрога, противозаконна търговия, неистини и финансови измами - тайните на семейство Байдън

А мислехме, че неприятните са Тръмп! Дрога, противозаконна търговия, неистини и финансови измами - тайните на семейство Байдън

07 юни 20:32 1 2436  Диона в шок от служител на реда, трансформирал показанията си

Диона в шок от служител на реда, трансформирал показанията си

07 юни 20:20 0 1211 Най-четени Най-коментирани
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР