Два мача в борбата за седмото място, което дава право

...
Два мача в борбата за седмото място, което дава право
Коментари Харесай

Два мача от битката за седмото място, по "Хоризонт" предаваме ЦСКА 1948 - Берое

Два мача в битката за седмото място, което дава право на бараж с третия за шампионата Лига на конференциите предстоят през днешния ден. Арда приема Локомотив (Пд) от 17:30 часа в Кърджали, а ЦСКА 1948 е хазаин на Берое от 19:45 часа на стадиона в Бистрица. Втория мач ще предаваме директно по " Хоризонт ".

Арда е финален в първата четворка с 31 точки. Възпитаниците на Стамен Белчев имат минимален късмет да завършат седми, като са на шест пункта от заемащия сега седмата позиция Берое, три мача преди края. Локо (Пд), от своя страна, е с 36 пункта и ще търси наложителни три точки, които ще бъдат и първи под управлението на новия старши треньор Александър Томаш, който стартира престоя си на „ Лаута “ с две равенства и едно проваляне.

В другия дуел от съботната стратегия ЦСКА 1948 посреща Берое на стадион „ Витоша “. „ Червените “ завоюваха последния си мач над Локо (Пд) с минималното 1:0 и са в играта за седмото място, с еднакъв брой точки със „ смърфовете “, до момента в който заралии пазят седмата си позиция в класирането, с пункт повече от „ армейците “ и пловдивчани.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР