Два дни Смолян е домакин на кръгла маса с участието

...
Два дни Смолян е домакин на кръгла маса с участието
Коментари Харесай

Смолян е домакин на кръгла маса за популяризиране на трансграничната зона между Гърция и България

Два дни Смолян е хазаин на кръгла маса с присъединяване на представители на 15 туроператорски компании от страната, профилирани в предлагането на туристически пътувания и артикули в планините на България.

Форумът е проведен от Регионалната туристическа асоциация «Родопи» в осъществяване на плана „ Интелигентни маркетингови тактики за туризъм в трансграничната зона България - Гърция ” по стратегия „ Интеррег V-A Гърция - България 2014 -2020 “.

Участниците в полемиката ще бъдат осведомени с задачите и дейностите на плана, който се осъществя в интервала 2020-2022 година от 7 сътрудници, от които 4 са български, а водещ сътрудник е регионалната администрация на район „ Източна Македония и Тракия “-  Гърция.

Главната цел на плана е да се продължат дейностите за взаимно продължително и дейно разпространение на трансграничната зона сред Гърция и България като привлекателна за туризъм дестинация със съхранено богато естествено завещание.

Изпълнението на плана е ориентирано към съвременно показване на съществуващия капацитет и оползотворяване опциите, които дават наличните естествени запаси за потребностите на туристическото развиване

Осигурените от Европейския фонд за районно развиване 85% и националните фондове на Гърция и България - 15%, средства за осъществяване на плана са в размер на 900 000 евро
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР