Два дни преди държавното погребение на кралица Елизабет II, стотици

...
Два дни преди държавното погребение на кралица Елизабет II, стотици
Коментари Харесай

Поклонението на Елизабет II: Мъж се опита да дръпне кралското знаме от ковчега 


Два дни преди държавното заравяне на кралица Елизабет II, стотици хиляди се подредиха на опашка, с цел да отдадат последна респект на кралицата, която умря на 8-ми септември.

Британската столица Лондон се приготвя да посрещне държавни водачи от целия свят, измежду които и президентът на България Румен Радев

За да сведат глава пред кралицата или, с цел да се поклонят надълбоко, хората чакат по 24 часа.

Днес изненадващо при хората, които чакат в студеното време отидоха крал Чарлз III и принцът на Уелс - Уилям. Те благодариха на хората, за отношението, което показват към Елизабет II.

На опашката, наред с хилядите британци от цялата страна, можеха да се видят и редица звезди от Дейвид Бекъм, до някогашния министър-председател Тереза Мей, които търпеливо чакаха да пристигна реда им.

Две дами са станали жертви на полови похищения, до момента в който са чакали на опашка, с цел да отдадат респект на починалата кралица Елизабет II, заяви лондонската полиция.

Те са били нападнати в градинка, в която е имало и други жители, пристигнали на поклонението. Извършителят е арестуван и против него към този момент има повдигнати обвинявания.

За към 20 минути беше спряно директното предаване на поклонението, откакто мъж се опита да дръпне кралското знаме от ковчега на кралицата, върху което лежи и имперската корона.

Реакцията на полицията е била бърза и на любителски фрагменти се вижда по какъв начин нападателят е обезвреден за секунди. Утре пред ковчега на кралицата глава ще сведат десетки международни водачи, измежду които и българският президент и българският цар Симеон II.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР