Дупница. Водачът на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил Христо Терзийски и

...
Дупница. Водачът на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил Христо Терзийски и
Коментари Харесай

Водачът на ГЕРБ-СДС в област Кюстендил Христо Терзийски: Ще положим всички усилия да имаме двама представители в Народното събрание

Дупница. Водачът на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил Христо Терзийски и претендентите за народни представители от листата се срещнаха с част от актива на политическата мощ в Дупница. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Срещата беше подбудена от устрема към истина и противопоставяне на подправените вести в общественото пространство. Членовете на структурата в Дупница регистрираха нуждата от почтен разговор и спор за дейностите и бездействията на 45-ото Народно заседание, от изречените предизборни обещания през април и честната равносметка за тяхното несъблюдение, вербалната експанзия против най-голямата политическа партия и неналичието на почитание към страната и интуициите от страна на политически субекти.

„ На фона на сходни дейности младите и възпитани хора са сложени в позиция да „ надвикват “ шума в пространството, с цел да се чуе гласът на разсъдъка “, обобщиха младежите от листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили.

Михаела Крумова прикани хората да отворят всички сетива за истината. Даниел Александров изрази своето отчаяние от работата на 45-ия парламент. Той акцентира, че доста партии и политически фигури за излъгали своите гласоподаватели. Има единствено една дума, която може да дефинира това държание и тя е „ безнаказаност “.

" Сигурен съм, че дружно ще поставим всички старания, с цел да излъчим най-малко двама представители от листата ни в идващото Народно заседание. Отминалите избори потвърдиха, че структурите на ГЕРБ от Кюстендилска област работят отговорно и дейно, и по тази причина гласоподавателите ни поддържаха, с цел да реализираме един от най-високите резултати в страната ", съобщи лидерът на листата Христо Терзийски.

„ Нашите претенденти са одобрени експерти и потвърдили се хора. Без терзания мога да кажа, че листата ни е от най-хубавите в област Кюстендил “, уточни регионалният координатор Даниел Данчев. Той прикани хората да не се подвеждат по спекулации и подправени вести, а да бъдат рационални и виновни в избора си на 11 юли.

Ивайло Константинов отдели време на всички обществени офанзиви против ръководството на ГЕРБ и показа неопровержими доказателства да операции и спекулации в общественото пространство. Той разгласи, че дружно с претендентите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС стартира серия от предавания онлайн във Фейсбук. В тази неутрална територия жителите могат да задават своите въпроси и ще получат ясни и точни отговори. Първото лъчение ще бъде на 23 юни от 16.00 до 17.00 часа във Фейсбук страниците на ГЕРБ - Дупница, на Даниел Александров и на доктор Александър Паризов.

В хода на събранието бяха направени и номинации за членове на Общинското управление на ГЕРБ – Дупница, както и за ръководител на младежката конструкция в общината.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР