Дунав Русе ще играе тази събота в първия си домакински

...
Дунав Русе ще играе тази събота в първия си домакински
Коментари Харесай

Дунав излиза за победа, за да зарадва феновете

Дунав Русе ще играе тази събота в първия си домашен мач за сезона в третия кръг на Втора футболна лига против Марица

Единственият, който сигурно ще отпадне от сметките на старши треньора Мартин Цирков, ще бъде Денислав Минчев. Мартин Костадинов към този момент тренира, само че занапред се чака да се разбере дали и до каква степен ще може да бъде употребен против пловдивчани.

"Настроението в тима е приповдигнато и тренировките минават при една страхотна битка сред всички футболисти за това първо да попаднат в групата на мача, а по-късно и да бъдат титуляри. Един треньор се усеща ужасно като вижда това. Всички играчи се влагат на своя най-много. Мисля, че познаваме добре тима на Марица. Техният състав не се промени доста по отношение на дуела, който играхме предходната година за Купата на България, а и следихме постоянно техните изяви по-късно. Не мисля, че двата тима има с какво да се изненадат и изходът от мача ще бъде въпрос на метода, по който се вземат решение избрани обстановки в хода на срещата. Ние излизаме за победа, с цел да затвърдим положителния си старт и да зарадваме почитателите ", съобщи Цирков.

Дунав се завърна във втория ешелон през този сезон и започва с впечатляващ триумф с 3:1 против Литекс в Ловеч, а по-късно направи 1:1 като посетител на един от любимците за промоция Етър във Велико Търново.

"Впечатлен съм от метода, по който подхождат младите ни играчи. Те горят и се раздават в тренировките и мачовете, Вълнението преди всеки мач е голямо в тима. За мен е ужасно да съм в колектив, който изпитва наслаждение от това да бъде на терена, да играе футбол и да се бори. Нашите играчи са същински щастливци, тъй като в България рядко има тимове, които толкоз целеустремено дават късмет на млади футболисти. Аз имам вяра, че отборът ни има качества да е много високо в класирането и стартът го потвърждава. Като футболист знам какъв брой е мъчно да се играе в Ловеч, а за Велико Търново да не приказваме - това са две от най-тежките гостувания, а ние даже можем да съжаляваме, че нямаме 6 точки сега. Всеки мач би трябвало да сме на най-много, да се борим и да се потвърждаваме, с цел да радваме хората. Всички в клуба сме решени да възродим Дунав като клуб и с времето да го върнем в елита на българския футбол. Затова и одобрих да стана част от този огромен български тим ", съобщи халфът Никола Колев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР