Дунав мост е със засилена охрана от началото на военните

...
Дунав мост е със засилена охрана от началото на военните
Коментари Харесай

Дунав мост при Русе е със засилена охрана

Дунав мост е със засилена защита от началото на военните дейности в Украйна

Освен чиновниците от Гранична полиция, които са на промяна, има и чиновници, които наблюдават наличието на съмнителни лица в региона на оборудването, предава

Междувременно продължава потокът от украински жители, които бягат от войната. В последните няколко дни се е наложило да се пуснат спомагателни трасета поради огромния брой коли и рейсове.

Сред украинците, които влизат в България през Русе, няма искащи да аплайват за статут на бежанци. Затова на този стадий няма да има специфичен фургон, където да се уреждат административни въпроси. Повечето украинци пътуват пренос за Турция и Гърция, където имат другари, а други са уговорили авансово места за настаняване у нас.

Украинката Натали Мусто се е настанила в София с детето си и ще работи онлайн. Трогната е от отношението на българите към нея и сънародниците й.

„ Българите са доста дружелюбни, предложиха детска градина за детето, всички са с огромни сърца и имат действителни оферти за помощ. Страхотни са! “, споделя тя.

На Дунав мост продължава да работи информативен и заздравителен пункт със чиновници на община Русе и БЧК, които раздават храна и питиета на нуждаещите се и им спомагат с нужната логистика. Повече вижте във видеото.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР