Думите на Кристиано Роналдо са били изказани в неподходящия момент

...
Думите на Кристиано Роналдо са били изказани в неподходящия момент
Коментари Харесай

Кристиано засегнал съотборниците

Думите на Кристиано Роналдо са били изказани в несъответствуващия миг и са попречили на празничното въодушевление на мадридистите. Това считат съотборниците на CR7, написа Marca в рубриката си " Конфиденциално ". Според интернет изданието футболистите на Реал са били огорчени от следващата демонстрация на егоцентризъм от страна на португалския занаятчия. В Marca даже се появи откъс от неизвестен мадридистки глас: " Ако беше вкарал, нямаше да каже нищо ".

След като мина през душовете, Роналдо омекна, призна, че не е избрал точния миг, само че не се отметна от думите си. Шефовете на " лос бланкос " не са били сюрпризирани от словата на номер 7, защото знаят добре за неговото неодобрение. Флорентино Перес не е подготвен да пусне Роналдо на каквато и да е цена.

Не за първи път Кристиано показва болката си в общественото пространство в опит да промени нещата. Мадридисткото семейство сега споделя една теза: " Той сбърка с изявлението ". Шампионска Лига final кръг, събота 26 май  Реал Мадрид 3:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР