Дулово. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в Дулово за

...
Дулово. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в Дулово за
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Да постигнем успеха с номер 7 за стабилността и ускореното икономическо развитие

Дулово. Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дойде в Дулово с цел да участва на представянето на листата на Движение за права и свободи за област Силистра. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи . Водач за региона е доц.д-р Джевдет Чакъров. На събитията участваха още Йордан Цонев- зам.-председател на Движение за права и свободи, Атидже Вели – евродепутат, регионални и общински ръководители на Движение за права и свободи.

Председателят на Движението Мустафа Карадайъ прикани събралите се за поддръжка за Движение за права и свободи на идните изключителни парламентарни избори. Той поздрави Община Дулово с постигнатите резултати от предходните избори и добави: „ Предходните избори демонстрираха, че има потребност от смяна и това към този момент е реалност, направихме голяма крачка за възобновяване на демокрацията. Вятърът на смяната задуха от Силистра и Дулово. Но би трябвало да завършваме триумфа с номер 7 за стабилността и ускореното икономическо развиване - крачката нужна за почтено бъдеще на нашите деца и нашите родители в страната ".

В своето изявление зам-председателят на Движение за права и свободи и лидер в Пазарджик Йордан Цонев напомни значимата роля на Движение за права и свободи в българския политически живот. Движение за права и свободи е с идея, която от това да пазиме правата и свободите, да пазиме различността и разнообразието, вярата и езика прерастна в годините в това да чертаем пътя на нашата страна. Нашият почетен ръководител пръв очерта пътя на България – НАТО и Европейски Съюз, и в този момент ние първи очертахме пътя и той е да догоним европейските приходи. Ние знаем тази задача, както и методите с цел да я реализираме “, сподели още Цонев. Той поздрави гласоподавателите от Дулово за това, че сa устояли и не са се огънали и са запазили, сърцето, духа и силата на Движение за права и свободи. В умозаключение Цонев прикани: „ Приемете и прегърнете изгубените, с цел да ги върнем, тъй като без тях няма да можем да реализираме задачите си “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР