Дужеството Ред Енимълс, което спечели търга за активите на фалиралия

...
Дужеството Ред Енимълс, което спечели търга за активите на фалиралия
Коментари Харесай

Приближена до Гриша Ганчев е новият собственик на емблемата на ЦСКА

Дужеството " Ред Енимълс ", което завоюва търга за активите на банкрутиралия ПФК ЦСКА АД, към този момент има нов притежател. Това е доближената до Гриша Ганчев - Искра Григорова, която през днешния ден е получила акциите на компанията от Иван Велчев-Кюстендилеца, демонстрира информация в комерсиалния указател.

Смяната на собствеността на " Ред Енимълс " е осъществена в деня, в който беше оповестено, че сдружението е платило 8-те милиона лв., с които завоюва търга за активите на ПФК ЦСКА АД.
ЦСКА: Платихме емблемата, жертва сме на машинация "Червените " се похвалиха с новината на формалния си уебсайт
Григорова е представител и член на съвета на шефовете на ПФК ЦСКА 1948 АД - сдружението, което е притежател на " ЦСКА - София ". Освен това тя е част от управителните препоръки на " Литекс тауър " и " Литекс инвест " и от надзорния съвет на " Литекс комерс ".

Досега " Ред Енимълс " беше представлявана от Велчев, който е един от водачите на фенската секта " Енимълс ". През цялото време обаче зад сдружението на процедура стоеше Ганчев.
Иван Велчев-Кюстендилеца пред bTV: Емблемата се прибра вкъщи (ВИДЕО) Сега чакаме почитателите на стадиона, разгласи притежателят на "Ред Енимълс "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР