Дуейн Джонсън Скалата разкри, че през живота си се е

...
Дуейн Джонсън Скалата разкри, че през живота си се е
Коментари Харесай

Скалата проговори за депресивните епизоди, през които е минал

Дуейн Джонсън " Скалата " разкри, че през живота си се е сблъсквал с меланхолия. 50-годишната звезда от " Спасители на плажа " неотдавна си спомни, че е " изпадал в рецесия ", когато травма на рамото е поставила завършек на футболната му кариера в университета в Маями.

" Първата ми борба с депресията бе там, в Маями ", сподели Джонсън. " Не желаех да отивам на учебно заведение, бях подготвен да напусна. "

И в действителност го прави. По това време не знае що е то психологично здраве или меланхолия. Всичко, което е знаел, е, че " не е желае да бъде там ". Джонсън разяснява, че поради казусът в рамото, не е могъл да прави никакви извършения, а за един състезател това е реципрочно на меланхолия, написа " People ". 

Години по-късно Джонсън още веднъж изпада в това възприятие, когато се развежда с първата си брачна половинка Дани Гарсия. Двамата са женени от 1997-а до 2008-а и имат 21-годишна щерка на име Ава Рейн. И след раздялата той към момента не е наясно, че има нещо, наречено " меланхолия ". Едва към 2017-а, когато още веднъж я претърпява схваща какво е. " За благополучие, имах другари, на които можех да се опра и да кажа: Хей, усещам се малко обезверен. "

 
Снимка: Getty Images
 

Спасението той намира в двете си дъщери (Тиана на 5 година и Жасмин на 7 г.), които има от идната си брачна половинка Лорън Хашиан.

 
Снимка: Getty Images
 

 

 

Миналата седмица артистът заприказва за депресията в Инстаграм, като се обърна по-специално към мъжете, които минават през нея: " През годините съм работил интензивно, с цел да придобия прочувствените принадлежности за работа с всяка душевна болежка, която може да ме изпита. Но преди години не знаех какво е битка за психологичното здраве. Като мъже ние не приказваме за това. Просто държим главата си наведена и минаваме през нея. Не е здравословно. Ако преминавате през същото, най-важното нещо, което можете да извършите, е да поговорите с някого. Това не може да се поправи, в случай че държите тази болежка в себе си. Смелостта да говорите с някого е вашата суперсила. Загубих двама другари поради самоубийство. Поговорете с някого. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР