Дуейн Джонсън изкупи грехове от деството си. Екшън звездата сподели

...
Дуейн Джонсън изкупи грехове от деството си. Екшън звездата сподели
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън призна, че е отмъквал Snickers като дете

Дуейн Джонсън „ изкупи ” грехове от деството си. Екшън звездата показа видео от магазин в Хавай, в което той изкупи запасите от магазините на барчета  и ги остави, с цел да могат клиентите да  си вземат гратис. Това обаче  не е просто следващ великодушен ход на Скалата.

Както изясни роденият в Оаху артист: „ Когато бях на 14 години, всеки ден спирах тук в този 7-Eleven и открадвах едно огромно барче Snickers, тъй като не можех да си разреша да си купя такова. Това беше моята храна преди подготовка. "

 
               

Скалата изкупи лавици с бонбони и заплати за поръчките на чакащите клиенти, преди да остави голямо количество от обичаните от детството му десерти в магазина. „ Ще ги оставя тук. Ако някой наподобява по този начин, като че ли отмъква Snickers, дайте му от тези тези, тогава няма да краде “, сподели той на чиновниците.

В поста си в Instagram Джонсън отбелязва, че „ проклетият шоколадов дявол “ го изкушава от десетилетия, само че в детството си е бил „ демонски опустошен “ и не е можел да си купи от обичания си десерт.

 „ Най-малкото, което можех да направя, като се има поради всичките нелепости, които крадях отсам ”, написа той.

„ Не можем да променим предишното и някои от глупавите неща, които може да сме създали, само че понякога можем да прибавим малко изкупителна нотка към тази обстановка – и може би да предизвикаме голяма усмивка на лицата на някои непознати. “

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР