Дублажът на живо е нещо много интересно и вълнуващо за

...
Дублажът на живо е нещо много интересно и вълнуващо за
Коментари Харесай

Актрисата Дия Мантова за дублажа на живо: Стараем се да не играем прекалено много, а да допълваме атмосферата

" Дублажът онлайн е нещо доста забавно и вълнуващо за актьорите и за децата. Получава се едно напълно друго прекарване в киносалона. Стараем се да не играем прекомерно доста, само че да допълваме и да спомагаме за основаването на една по-специфична атмосфера в салона ". Това сподели актрисата Диа Мантова в предаването " Денят на фокус " на Радио " Фокус ". Тя дублира онлайн френския филм " Бел и Себастиан ", който ще се прожектира на следващия ден в границите на " София Филм Фест Деца ". 

Тя описа, че повече от пет години работи със " София Филм Фест ", като дублажите са в студио или онлайн. Дублажът онлайн се прави най-вече на детски филми, като тази година това ще бъде филмът " Бел и Себастиан ". Заедно с Живко Джуранов те влизат в функциите на героите от кино лентата. 

" Стараем се да не играем прекомерно доста, само че да допълваме и да спомагаме за основаването на една по-специфична атмосфера в салона. Децата в действителност прегръщат това с две ръце, разясняват, снимат се с нас, поздравяват ни. Смятаме, че самодейността е сполучлива ", описа Мантова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР