Дубайска компания за търговия с екзотични автомобили пусна обява за

...
Дубайска компания за търговия с екзотични автомобили пусна обява за
Коментари Харесай

Продава се място на опашката за Aston Martin Valkyrie

Дубайска компания за търговия с екзотични коли пусна публикация за продажба на място на опашката за бъдещата хиперкола Aston Martin Valkyrie в немското Mobile. Knight International предлага също и непокътната позиция в листата с чакащи за Mercedes-AMG Project One.

Автентичността на обявата не може да се удостовери на 100%, само че на уеб страницата на компанията се продава внушителна селекция от редки и ултраскъпи модели като Lamborghini Centenario и Sesto Elemento, Ferrari LaFerrari Aperta, FXX-K и Bugatti Chiron. От Knight International настояват, че покупката на Valkyrie няма да бъде обвързана със закупуване на Lagonda, каквото е наложителното изискване на Aston Martin.

През юли изпълнителният шеф на английската компания Анди Палмър разгласи, че няма да толерира никаква форма на далавера с местата на опашката от искащи да купят Valkyrie и всеки опит за увъртане ще бъде наказван с изхвърляне от листата. От бъдещия хиперавтомобил с мощ 1 000 к.с. ще бъдат създадени единствено 150 цивилни и 25 спортни екземпляра.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР