Дуа Липа се извини на феновете си, след като няколко

...
Дуа Липа се извини на феновете си, след като няколко
Коментари Харесай

Дуа Липа се извини на феновете заради инцидент на неин концерт

Дуа Липа се извини на почитателите си, откакто няколко души пострадаха на концерт в Торонто по време на турнето й в Канада, заяви Billboard. На финала на шоуто незнаен пуснал серия фойерверки право в множеството. Присъстващите не разбрали незабавно, че това не е част от спектакъла, а когато осъзнали, че обстановката е изключителна, се разбягали в разнообразни  посоки. В блъсканицата трима фенове получили контузии и на място им била оказана здравна помощ.  

След случая 26-годишната английска певица от албански генезис насочи опрощение към феновете си. „ Миналата нощ по време на осъществяването ми в Торонто някой в тълпата устрои неразрешени фойерверки. Да основа безвредно и приобщаващо пространство на моите концерти постоянно е било главен мой приоритет. Ние с екипа ми сме шокирани и комплицирани от събитията, сходно на всички вас “, написа Дуа Липа в стори в своя профил в Инстаграм. Изпълнителката на шлагера Levitating твърди, че сега органите на реда проверяват кой би могъл да е съпричастен към случая и изрази страдание за това, че някои от присъстващите са били уплашени. „ Да вдъхна живот на това шоу в името на моите почитатели беше необикновено преживяване и надълбоко скърбя за всеки, който е бил изплашен, почувствал се е беззащитен или чието наслаждение от шоуто е било накърнено по някакъв метод “, споделя певицата.

В няколко снимани от почитатели видеа на случая се вижда по какъв начин фойерверките експлодират на пода на Scotiabank Arena и присъстващите се разбягват от сцената към седящите места за прикритие. Липа наподобява не видя това сега, до момента в който благодари на своите танцьори преди концертът да завърши. Полицията удостовери пред новинарската мрежа на Торонто CityNews, че е получила позвъняване в 23.40 ч. локално време по отношение на случая с фойерверките, който в този момент се проверява.

От мениджмънта на Scotiabank Arena също направиха изказване, като дефинираха случилото се като „ необмислен и рисков акт “.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР