Дружеството в ликвидация Централен универсален магазин – Варна“ обяви нов

...
Дружеството в ликвидация Централен универсален магазин – Варна“ обяви нов
Коментари Харесай

ЦУМ – Варна обяви нов търг за два апартамента до Дупката

Дружеството в разпродажба „ Централен повсеместен магазин – Варна “ разгласи нов търг с очевидно наддаване за два жилището до Дупката.

Това излиза наяве от известие в уеб страницата на Общинския съвет, оповестено на 5 октомври.

Недвижимите парцели се намират на ул. “Архимандрит Филарет “ № 7.

Първият от жилищата е с повърхност 122 кв.м, а вторият - 108 кв.м.

Първоначалната тръжна цена за по-големия е свалена до 351 800 лева, а за другия - до 272 900 лева

Търгът да се организира в едномесечен период от датата на решението на Общински съвет – Варна (18.09.2023 г.), от 10:00 часа в гр. Варна, ул. „ Архимандрит Филарет “ № 7.

Началната тръжна цена за всеки от продаваемите парцели е избрана според пазарни оценки, направени от самостоятелен оценител Стефан Тодоров Данговски, притежаващ документ за оценителска дееспособност от Камарата на самостоятелните оценители в България.

Размерът на депозита за присъединяване в търга е 10% от оповестената начална тръжна цена за всяка позиция поотделно и се внася по банкова сметка на сдружението BG 04 BPBI 8170 16 00537924 BPBIBGSF, за което се издава съответния счетоводен документ.

Стъпка за наддаване – 5% от началната тръжна цена за всяка позиция поотделно.

Място за закупуване на тръжната документи – гр. Варна, ул. „ Архимандрит Филарет “ № 7 при цена в размер на 200,00 (двеста) лв., с включен Данък добавена стойност. Заплащането е по банкова сметка на сдружението, аналогично на депозита за присъединяване в търга.

Заявление за присъединяване в търга, дружно с нужните документи се подават персонално или посредством акредитиран представител, както и по пощата с предложено писмо с противоположна квитанция, всеки работен ден от 09:30 часа до 15:30 часа, в период до деня предшестващ деня на търга.

Оглед на недвижимите парцели, предмет на продажбата, може да се прави всеки ден до деня предшестващ търга, след представянето на документ за закупена тръжна документи.

В случай, че на в началото оповестения търг не се яви претендент за дадена позиция, както и когато никой от явилите се претенденти не бъде позволен до присъединяване, се насрочва още един търг, който да се организира в едномесечен период, след датата на първия търг в 10:00 часа в гр. Варна, ул. „ Архимандрит Филарет “ № 7.

При повторния търг, стартовата цена на непродадените на първия търг недвижими парцели се понижава с 10 %.

Място на закупуване на тръжната документи за повторния търг – гр. Варна, ул. „ Архимандрит Филарет “ № 7.

Размерът на депозита за присъединяване в повторния търг е 10% от оповестената нова начална тръжна цена за всяка съответна позиция поотделно.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР