Дружеството не поддържа и не е поддържало търговски отношения с

...
Дружеството не поддържа и не е поддържало търговски отношения с
Коментари Харесай

Позиция на „Градус“: Дружеството не е поддържало търговски отношения с Павел Стоименов

Дружеството не поддържа и не е поддържало търговски връзки с лицето Павел Стоименов, като дефинира като погрешни и манипулативни изказванията му, отправени пред Народното събрание.

Това написа в позиция на „ Градус “, благосъстоятелност на Иван Ангелов, към който през вчерашния ден Стоименов насочи обвинявания в напън и връзки с властта пред комисията по проверка.

Бизнесменът се показа като огромен зеленчукопроизводител и зърнопроизводител: „ Сполетяха ни ужасно доста беди. Тези беди ни пристигнаха от един картел, който се споделя Г8, който е формиран от доста земеделци в Стара Загора с основното управление на господин Иван Ангелов, притежателят на компания „ Градус “.

„ Единственото правилно в думите на Павел Стоименов е признанието му, че не познава господин Иван Ангелов и в никакъв случай не е имал бизнес връзки с него. „ Градус “ АД се уповава на българското законодателство и институции, като има намерение да потърси правосъдна отговорност за всяко погрешно изказване, отправено по адрес на сдружението “, написа още в позицията им.

Изнесените през вчерашния ден изказвания се дефинират от „ Градус “ като внушения, целящи да уронят имиджа на компанията и да нанесат финансови вреди. „ За наше голямо страдание, за следващ път естрада на тази офанзива бе постройката на българския парламент, а съучастници в нея политически лица “, пишат още от сдружението.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР