Дрон на Военноморското училище Никола Йонков Вапцаров“ следи от небето

...
Дрон на Военноморското училище Никола Йонков Вапцаров“ следи от небето
Коментари Харесай

Вижте как изглежда заседналия кораб край Камен бряг

Дрон на Военноморското учебно заведение „ Никола Йонков Вапцаров “ следи от небето заседналия край Камен бряг транспортен съд „ VERA SU “, оповестиха от Министерство на защитата,

Морско учебно заведение е част от междуведомствения екип, образуван за намаляването на евентуалните опасности и освобождението на плавателния съд.

Решението корабът да бъде следен с безпилотни летателни средства е част от ограниченията за разрешаване на рецесията. Летателните апарати ще правят непрестанно наблюдаване на ситуацията през светлата част на денонощието.

Измерената стойност за  азот амониев  от втората подред проба след преустановяване на дейностите по претоварване на заседналия транспортен съд, взета на 29 септември, на същото място от морските води наоколо до авариралия транспортен съд, демонстрира, че концентрациите са намалени и се доближават към цената, измерена в понеделник, 27 септември, преди започване на компрометираната операция по прекачване на товара.

От понеделник - 4 октомври, заместник-министърът на околната среда и водите Петър Димитров  ще бъде командирован  на място с оглед обезпечаване и надзор на следващи избавителни дейности. 

По-рано министъра на защитата Георги Панайотов сподели, че преди два дни е направено обл итане на заседналия транспортен съд край Камен бряг с хеликоптер, за да се вземе решение дали хеликоптери могат да бъдат употребявани за пренатоварване на товара на кораба.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР