Дрехите втора употреба вече отдавна не са табу, а напоследък

...
Дрехите втора употреба вече отдавна не са табу, а напоследък
Коментари Харесай

3 модерни визии от втора употреба

Дрехите втора ръка към този момент от дълго време не са табу, а в последно време много световноизвестни дами започнаха да “рециклират ” остарели свои тоалети, нещо което единствено преди няколко години беше съвсем немислимо.

Плюсовете на извършването на покупки от трифт магазините е, че облеклата са доста по-качествени, по-евтини, неповторими и най-много - пазарувайки втора ръка вие помагате на природата да се оправи с цялото замърсяване, което стилната промишленост предизвиква.
 Прогнози за рекорден растеж на зимния ни туризъм 6 ноем 2022 | Зимният туристически сезон ще е рекорден с растеж сред 5 и 7 % по отношение на 2021 година Това предвижда служебният министър...
Когато приказваме за втора ръка облекла, не би трябвало да си представяте " парцали " и доста захабени облекла, а противоположното - добре непокътнати качествени облекла, с които може да извършите ужасно усещане и да наблегнете стила си. Именно по тази причина ви подготвихме три визии, които са напълно основани с облекла от магазините за втора ръка.

 
               

 

 

 

 
              
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР