Дрехите могат да се използват по различни начини. Те могат

...
Дрехите могат да се използват по различни начини. Те могат
Коментари Харесай

Модни грешки в киното които не можем да простим

Дрехите могат да се употребяват по разнообразни способи. Те могат да ни топлят, да ни дават комфорт, да разграничават сватбата от абитуриентския бал да вземем за пример.

С облеклата може да се усещаме повече като себе си или да се преобразим в напълно различен човек. Но от време на време те могат и да са злополучие, доказващо, че модата не е занятие за всеки.

Едни от най-ярките образци са дадени от киното.

Има заглавия, които съзнателно употребявали неугледни тоалети, с цел да подчертаят комичността на кино лентата, само че има и такива, които са следвали стилните течения, с цел да наподобяват нелепи единствено няколко години по-късно. В галерията може да разгледате обективна композиция от двете. Не възприемайте предложенията като ориентир с какво ново да актуализирате дрешника си, а като разтуха, че в случай че в миналото сте се обличали смешно, не сте сами.

“Борат ”

За да усили оптимално дискомфорта на нищонеподозиращите си сътрудници в своя псевдодокументален филм от 2006 година - “Борат ”, Саша Барън Коен облича героя си в едни от най-отвратителните облекла, които киното в миналото е виждало. Като се стартира от ризите с американския байрак, мине се през изрязаните и прилепнали къси панталони, съчетани с чорапи до коляното, и се стигне до флуоресцентно зеления бански костюм, мъчно може да се откри сцена от “Борат ”, който да не е болежка за очите.

" Staying Alive "

В това продължение на “ ” има доста спорни моменти и диско модата е един от тях. Под звуците на Bee Gees се разхождат алено трико със златни акценти, червени чорапогащи и препаски в гръцки жанр, които ще оставят контузии във всеки с по-чувствително око за модата.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР