Дразгите в „Обединен патриоти“ не са приятни, ние държим на

...
Дразгите в „Обединен патриоти“ не са приятни, ние държим на
Коментари Харесай

Влади Горанов с горещ коментар за драмите при Патриотите и бъдещето на коалицията

Дразгите в „ Обединен патриоти “ не са приятни, ние държим на обединението и довеждане докрай на мандата. Това сподели пред публицисти министърът на финансите Владислав Горанов по отношение на обтегнатите връзки в дребната коалиция, осведоми „ Фокус “.

„ Дразгите сред тях не са приятни. Ние държим на обединението и на завършването на мандата. Не е наша работа да преобладаваме в техния спор или да се трансформираме в техни арбитри “, разясни той.

„ Подобни проблеми сме имали в и предишни обединения, когато Реформаторският блок очакваше от тях да се месим в техните връзки. Големият сътрудник носи по-голяма отговорност за здравината на ръководството и Изпълнителната власт. Колегите са опитни политици и не е прелестно това, което се случва сред тях “, разяснява Горанов.

„ Аз мисля, че всеки един от тях осъзнава, че без значение от вътрешните им спорове стабилността на ръководството е по-важна в тази ситуация. Всички тези положителни стопански резултати и спокойствието в стопанската система и обществото се дължат на предвидимост. Каква е алтернативата, в случай че може някой да ми я структурата. По-добра структура на настоящето ръководство няма “, означи още финансовият министър.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР