Драстично падналият резултат на БСП през последните изборни цикли се

...
Драстично падналият резултат на БСП през последните изборни цикли се
Коментари Харесай

Чистката в БСП - прочистване на организма за подобряване на изборните постижения

Драстично падналият резултат на Българска социалистическа партия през последните изборни цикли се дължи на членове, някогашни към този момент, на " столетницата ", които предали социалистическата концепция, а работили за лично облагодетелстване и за ползите на други партии. Така изясни електоралното показване на левицата, вървящо стремително надолу в последните изборни цикли, дългогодишният народен представител и член на Националния съвет на Българска социалистическа партия Таско Ерменков.

" Как няма да се трансформира (резултатът), откакто този абсцес, който изрязахме, работеше срещу Българска социалистическа партия? Когато имаш хора в твоята партия, които работят за други партии... Той (Кирил Добрев - б.р.) не е единственият, смъкнал резултата на Българска социалистическа партия, тъй като тук ще се сетим и за едни други, които са пловдивски-Герговски. Говорим за чистотата на концепцията на членовете на партията, дали работят за партията или тайно работят против нея, с цел да си уредят по-добър живот ", разяснява той в студиото на bTV.

" Прочистване на организма " - по този начин окачестви той изгонването на " детайли " като Кирил Добрев. " За държание, за безчинство " - това пък бил съответният мотив за взимането на партийната брошура на някогашния към този момент член на Българска социалистическа партия.

" Преди тъкмо 120 години Българската социалистическа партия, тогава Българска работническа социалдемократическа партия (БРСДП), се разделя на тесни социалисти и необятни социалисти. Тесните са тези, които напълно стартират да пазят трудещите се и освен това - те са тези, които в Народното събрание се афишират против Междусъюзническата война, срещу Балканската война, срещу шовинизма. И по-късно стартира да печели изборите в редица общини, прочее, наричани комуни, най-близката до нас тук е Самоковската комуна. Та ще забележим след изборите дали сме били прави ", оптимист бе предвид на историческата ретроспекция Таско Ерменков.

Ерменков съзря измежду аргументите Българска социалистическа партия да бъде нападана и битката й против " джендъра ": " Борбата ни против LGBT и всички такива образования в учебните заведения. За какво приказвам - за това обучение, за което не желая моята щерка да ми вика номер едно, на майка си номер две. "

Към момента такива внушения в учебниците нямало, само че точно това ще бъде битката на социалистите, които ще вършат референдум по въпроса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР