Драмите около кралското семейство ескалират Очаква се принц Хари да посети

...
Драмите около кралското семейство ескалират
Очаква се принц Хари да посети
Коментари Харесай

Принц Хари заби як шамар на семейството си!

Драмите към кралското семейство ескалират

Очаква се принц Хари да посети Обединеното кралство поради игрите на военните ветерани през май тази година. Те, които наподобяват на олимпийските, са основани точно от херцога на Съсекс.

Близки до двореца оповестяват, че Хари ще се срещне с болния си от рак татко крал Чарлз Трети. Не се знае обаче дали ще се види с брат си, принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън, която призна, че също страда от онкологично заболяване. Причината са влошените връзки сред братята и една възможна среща би провокирала напрежение, считат кралските доближени.

Но ново разобличаване демонстрира, че принц Хари е забил крепък пестник на фамилията си. Преди четири години, когато дружно със брачната половинка си Меган Маркъл напуснаха Англия, той споделяше, че „ Обединеното кралство е моят дом и мястото, което обичам. Това в никакъв случай няма да се промени “. Само че четири години по-късно Хари се отхвърли от най-гръмкото си заричане.

В документ, който се популяризира от международни медии се вижда, че „ принц Чарлз се е записал като жител на Съединени американски щати, като преди този момент е бил записан като жител на Обединеното кралство “. Промяната идва поради натиска на президента на Съединени американски щати Джо Брайдън да изгони Хари поради книгата му, в която разяснява дългата си история с опиатите.

Инфо: Телеграф, Crimesbg.com

 

Тагове: принц Хари Хари херцог на Съсекс Меган Маркъл Кейт Мидълтън Хари и Уилям Уилям крал Чарлз Трети
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР