Драмите между строителната фирма ПИМК и собственикът ѝ Илиян Филипов

...
Драмите между строителната фирма ПИМК и собственикът ѝ Илиян Филипов
Коментари Харесай

Феновете на Ботев: Няма да позволим разединение, това което се случва е недопустимо

Драмите сред строителната компания ПИМК и притежателят ѝ Илиян Филипов с почитателите на Ботев не престават. Филипов съобщи, че ще съди клуба, а през вчерашния ден от Ботев обявиха, че това е офанзива против тима. Днес " Сдружение Ботев Пловдив " и " Бултрас " излязоха с публични изказване свързани с последните кавги към демонтирането на турникетите на стадион " Христо Ботев ".
" Уважаеми ботевисти,Вчера станахме очевидци на нещо извънредно нездравословно – на опит за конфигуриране на едни почитатели против други. Бихме желали да изразим ясно нашата позиция:• Не желаем да бъдем намесвани и няма да бъдем страна в един чисто търговски спор. Ако се наложи, дано той се реши в българския съд.• Бултрас не се продават нито за един, нито за тридесет сребърника. Най-ясното доказателство за това е поддръжката, която оказваме на Ботев даже при към момента незадоволителните резултати. Любовта ни към Ботев не се продава, тя е чиста, неподправена и ще продължи до сетния ни мирис.Приканваме двете страни да показват зряло държание и сме подготвени да спомагаме за обща среща на която да изгладят разликите си. А всички Ботевисти призоваваме за гневна поддръжка на тима в идващите извънредно значими мачове. Само Ботев! ", написаха във фейсбук страницата си Bultrass Offensive. Прочетете още

 Ето по какъв начин кментираха и от Сдружение „ ПФК Ботев Пловдив ”:
" Уважаеми ботевисти,

ПФК „ Ботев “ АД, в което сме акционери, е професионален футболен клуб, работещ въз основа на Устава на сдружението. Всякакви опити за интервенция в клубните каузи на лица отвън структурата на клуба,  припознаващи се като фактори в неговото ръководство, са неприемливи и нездравословни за развиването на клуба.

Системните офанзиви за изпъждане с подмолни средства на законния притежател целят завладяване на стадион " Хр. Ботев " посредством придобиване на футболния клуб.

Вярваме, че почитателите на Ботев, тези, които със своите дейности извоюваха финансирането на стадиона, няма да разрешат да бъдат използвани в жалките опити за прелом в обичания клуб и заграбване на  стадиона му! Дванадесетият състезател не може да бъде платен, любовта към Ботев Пловдив не се продава!

Надяваме се управлението на ПФК Ботев АД да предприеме всички нужни дейности против експанзията, упражнявана към клуба през последните месеци! Същевременно настояваме измененията в клуба да продължат, с цел да дойдат и по този начин мечтаните резултати! "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР