Драматични сцени в населено място с 1200 души население в

...
Драматични сцени в населено място с 1200 души население в
Коментари Харесай

71-годишен простреля крадец, нападнал съпругата му, но сега може да бъде съден

Драматични подиуми в обитаемо място с 1200 души население в Австрия. 71-годишен мъж простреля апаш в дома си през нощта.

Трима души влизат с щурм в къщата му. Нападат него и брачната половинка му, пробвайки се да ги оберат.

Крадците разрушават вратата, а кучето стартира да лае. Те атакуват 50-годишната му брачна половинка с желязна тръба. 71-годишният мъж се притичва на помощ, само че също е атакуван от непознатите. Тогава вади револвера си, който е законно притежаван, и стреля по тях.

Заловените Испанеца, Иляка и Кокича са лежали в пандиза

Докато крадците бягат, един е уцелен и пада в градината. Простреляният апаш е опериран през нощта, а съучастниците му се търсят. Води се следствие по какъв начин е създаден изстрелът и дали притежателят на жилището е работил при самозащита.

„ Стрелбата е оправдана, единствено в случай че цели да отблъсне офанзивата. Ако крадецът избяга, а той го простреля в гърба -  това не би било самозащита, тъй като офанзивата към този момент е прекъсната. Ако раната е начело, това ще наподобява като самозащита “, разяснява Алоис Бирклбауер, юрист.

Мъжете обирали къщи в Пловдивско, до момента в който стопаните спели

Според полицията това не е първата взломна кражба в региона. Жителите оповестиха през днешния ден, че обмислят да изоставен региона. Други желаят да обновят домовете си със системи за сигурност, предава ServusTV.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР