Драматични кадри показват момента, в който двама души са арестувани,

...
Драматични кадри показват момента, в който двама души са арестувани,
Коментари Харесай

„Убийство“ в Брадфорд: Драматичен момент жена е арестувана след като „изгоряло тяло“ е открито в къща

Драматични фрагменти демонстрират момента, в който двама души са задържани, до момента в който криминалистите претърсват дом за улики, откакто „ изгорено тяло “ е намерено в заден двор.

Полицията на Западен Йоркшир, екипите на колите за спешна помощ и пожарната работа се втурнаха към къщата в Shetland Close, Брадфорд, в сряда следобяд и откриха тялото на мъж в задната градина. Полицаите към момента работят, с цел да разпознават публично мъжа и да уведомят най-близките му родственици. Говорител на полицията удостовери, че службите за незабавна помощ са влезнали в парцела и са потушили дребен пожар.

Видео от местопроизшествието демонстрира няколко чиновници на незабавна помощ отвън дома, преди да пробият врата. Овъгляване може да се види в градината на дома, където криминалистите са опънали жълта шатра. По-късно двама обвинени бяха отведени от вкъщи от полицията. Единият, облечен в блестящо оранжево облекло, беше изведен от местопроизшествието от трима служители на реда. Друг, облечен в синьо, също е отведен. Беше подложен кордон към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР