Драматичен театър-Монтана е сред гостите на фестивала на изкуствата „Дунавски

...
Драматичен театър-Монтана е сред гостите на фестивала на изкуствата „Дунавски
Коментари Харесай

Монтанският театър с постановки за деца и възрастни във Видин

Драматичен театър-Монтана е измежду гостите на фестивала на изкуствата „ Дунавски талази “ във Видин. Театралите ще показват през днешния ден две постановки. Детското зрелище „ Състезание чудно с петле ранобудно “ от Альоша Бехар ще стартира от 11 часа на откритата сцена пред художествената изложба в града. Александър Христозов, Лилия Лилова и Мила Топалова вземат участие в постановката. По-възрастните фенове ще се допрян до историята на най-великия ухажор на всички времена тази вечер от 20 часа на откритата сцена на крепостта „ Баба Вида “. Пиесата от Анатолий Крим, с режисьор Минчо Събев, „ Мистерията Дон Жуан “ ще увенчае втората фестивална вечер край Дунав. Актьорите Любомир Бояджиев, Тихомир Иванов, Асен Таков и Димитрина Проданова вземат участие в постановката.
Програмата на втория ден на фестивала във Видин включва още детски пленер „ Моят град” от 10 часа пред Библиопощата (старата Турска поща в Крайдунавския парк), където по-късно, от 18 часа, ще се организира и арт работилница за деца.
Входът за всички прояви е свободен.
Седмото издание на фестивала на изкуствата "Дунавски талази " беше открит през вчерашния ден, 23 юли, в залата на Симфониета-Видин. Началото беше сложено с концерт на Симфониетата „ В благозвучие “, с присъединяване на солисти от Ансамбъла за национални песни и танци „ Дунав “. Фестивалът продължава до 28 юли, събота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР