Драмата с изхвърлените гоблени на Благой Георгиев искрено развълнува родната

...
Драмата с изхвърлените гоблени на Благой Георгиев искрено развълнува родната
Коментари Харесай

Благо Джизъса си намери мястото - в пенсионерски клуб


Драмата с изхвърлените гоблени на Благой Георгиев откровено развълнува родната онлайн общност. Та те били с лика на Христос! 

Хубавото в цялата тази обстановка обаче е, че Джизъса не губи възприятието си за комизъм и по този начин се щракна пред... пенсионерски клуб.



" Най-накрая си открих мястото ", написа на селфито някогашният футболист, въпреки че 24-каратовата му усмивка елементарно може да ни разконцентрира от фокуса на фотото. 

Иначе фотографията е направена в Св. Влас. Именно там за своята зимна отмора е Благой Георгиев и брачната половинка му Полина.

Двамата избягаха от градската суетност, макар че сезонът не е от най-подходящите за зимата. През седмицата Полина разяснява и почивката. Времето било меко, а спокойствието на морския ни курорт - напряко несравнимо. 

Що се отнася до някогашната на Благой Георгиев, Златка Райкова, тя отпразнува своя рожден ден на 13 януари. Няма по какъв начин да не отбележим, че предходната година точно от това събитие бяха последните общи фотоси на плеймейтката и Джизъса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР