Драмата около Станимир Стоилов придоби нов обрат и той може

...
Драмата около Станимир Стоилов придоби нов обрат и той може
Коментари Харесай

Астана предлага €1.2 млн. на Мъри, за да остане

Драмата към Станимир Стоилов закупи нов поврат и той може да остане отпред на Астана и през 2018 година, написа " Тема спорт ". Ръководството на казахстанския първенец е отправило публична оферта към Мъри за нов контракт. Контрактът е със повишени индикатори и планува годишна заплата от 1,2 милиона евро.

Българският експерт също наподобява податлив да продължи работата си с Астана и да се бори за пета поредна купа в шампионата. Причината е, че той по този начин и не съумя да се контракти с нито един тим. Мъри бе свързван с треньорския пост във Фенербахче, където на косъм висеше уволнението на Айкут Коджаман. Руският Ростов също бе измежду евентуалните нови тимове на родния експерт.

По-рано Мъри разгласи, че не му е препоръчан нов контракт и ще си тръгне. Той заприказва за договаряния с няколко клуба от Европа, само че очевидно изискванията не са били задоволително завладяващи, че да направи промяна на ситуацията. Сега шефовете на Астана са се задействали и всичко е в ръцете на Станимир Стоилов, съобщи Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР