Драма разтърси семейството на известния ни бивш футболист и треньор

...
Драма разтърси семейството на известния ни бивш футболист и треньор
Коментари Харесай

Обвиниха сина на Екзекутора на Ливърпул в отвличане

Драма раздруса фамилията на известния ни някогашен футболист и треньор Стойчо Младенов. Майката на внучката му Дария разгласи сина му в похищение на детето.

Двойката има проблеми в връзките и от известно време Младенов младши и Александра Саркизова живеят разграничени.
" Бащата на щерка ми Дария я взе във вторник от учебно заведение без мое познание и от този момент нямам ни новина ни кост от нея. Не знам къде е детето ми, не знам по какъв начин се усеща, не знам какво си мисли за мен.

Това състояние безусловно ме убива. Търся помощ от вас, тъй като съм обезверена и не знам какво да върша ", декларира Александра Саркизова пред " 168 часа ".

Двамата с Александър нямат брак и по тази причина се постанова посредством юристи да решат въпроса с родителските права. Двамата сякаш са се споразумели по какъв начин да гледат детето и тъкмо тогава синът на Стойчо Младенов взема решение да работи без да пита.

" В деня, в който трябваше да подпишем съглашението за родителските права, Александър отишъл в учебното заведение на нашата Дария и споделил на учителката, че желае да се разноски с нея, защото имал работа във Варна. Затичах се към учебното заведение, само че ги изпуснах за малко. След това започнах да му звъня, само че той ми затваряше.

Накрая ми пусна смс, с който ми заяви, че оттук-нататък Дария ще живее при него и повече да не я диря. Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, само че те не ми подвигат. В момента безусловно не знам на кой свят съм ", споделя още Александра Саркизова.

Тя упреква Александър Младенов младши в душевен и физически тормоз и се заканва да си търси правата и детето до последно.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР