ДПС засега остава опозиция на ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната-Демократична България“,

...
ДПС засега остава опозиция на ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната-Демократична България“,
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС остава опозиция на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

ДПС към този момент остава съпротива на ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната-Демократична България “, разяснява пред публицисти водачът на Движението Мустафа Карадайъ.

Той бе безапелационен, че когато диалозите прераснат в разговор, сигурно ще има потребност от Движение за права и свободи.

“Ние ясно сме декларирали, че има голям брой рецесии, те се задълбочиха, само че шапката на всички тези рецесии е политическата, тя минава през разговор. Ние декларирахме и поехме ангажимент, че в случай че Движение за права и свободи взе участие в болшинството в Народно събрание ние ще направимтака, че дневният ред на обществото да стане дневен ред на Народно събрание и на бъдещия постоянен кабинет, който може да бъде излъчен от постоянен парламент, което може да стане единствено с разговор ”, разясни още водачът на Движение за права и свободи.

“Чухме в лидерските диалози сред “жертви и палачи ”, че са се помирили. Не видяхме Рашков на тази среща, другояче като среща е похвално да си беседват политическите партии, нашата вяра е те да прераснат в разговор ”, уточни още Карадайъ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР