ДПС участва в евроатлантическото мнозинство и това е ясно отдавна.

...
ДПС участва в евроатлантическото мнозинство и това е ясно отдавна.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Впечатлен съм от Пеевски, ДПС е част от мнозинството

Движение за права и свободи взе участие в евроатлантическото болшинство и това е ясно от дълго време. Няма по какъв начин измененията в Конституцията да минат без Движение за права и свободи. Това изрично съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев. Правителството не е наше, с цел да ни споделя Борисов дали ще пада в случай че ги няма Движение за права и свободи, сподели Мирчев. Той разяснява и думите на Тошко Йорданов от Има Такъв Народ, че Делян Пеевски дава разпоредби в болшинството:

" Не мога да давам отговор за фантазиите на господин Йорданов. Спомням си обаче, че на диалога с миньорите, има видеозапис, сега, в който господин Пеевски се скара на господин Йорданов, той млъкна. Бях много впечатлен от нещо сходно, на мен не ми се е случвало. Скара се и на господин Костадинов от " Възраждане " ”.

По отношение на енергийната политика, депутатът акцентира, че България интензивно работи по енергийната диверсификация. " Това не би било допустимо без присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", съобщи той. По-скоро Тошко Йорданов би трябвало да отговори за какво когато господин Пеевски му се скара, той си гълта бастуна, сподели още Мирчев. Целите договаряния с енергетиците на гърба си ги изнесе с водачеството си образецът Денков, сподели още Ивайло Милчев. " България работи интензивно за енергийна и диверсификация.

Без ГЕРБ и Движение за права и свободи това нямаше по какъв начин да се случи ". Ако някой си мисли, че България сега не е във война, бърка - физически тя е на 300 км от нашите граници, а мините и дроновете по този начин или другояче идват до нас, сподели Ивайло Мирчев. Посочи, че при ескалацията на спора в Израел министър председателят е поканил опозицията в държавното управление, само че не е уверен, че същото би се случило при сходна обстановка у нас. " Българска социалистическа партия и " Възраждане " са с упованието сега, в който Путин пристигна в България, те да го посрещнат с самун и сол. Където стъпки путинският ботуш обаче, цветя не никнат ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР