ДПС ще се яви на изборите с програма за ускорено

...
ДПС ще се яви на изборите с програма за ускорено
Коментари Харесай

ДПС ще се яви на изборите с програма за ускорено икономическо развитие

ДПС ще се яви на изборите с стратегия за ускорено икономическо развиване. Това съобщи депутатът от Движението Джейхан Ибрямов.

"ДПС е политическа партия, а всяка политическа партия се стреми да взе участие във властта ", уточни Ибрямов пред Нова телевизия.

Според него държавното управление би трябвало да направи разбор на обстановката, да отговори на въпроса какво вършим в задаващата се политическа рецесия, по какъв начин подкрепяме най-засегнатите от нея.

Запитан къде се намира Движение за права и свободи в напрежението "Горанов - Борисов " и "ГЕРБ - "Обединени патриоти ", основало се около измененията в Закона за Данък добавена стойност, националният представител отговори, че този въпрос би трябвало да бъде отвеян към тях.

"Ние в политически злословия не участваме ", акцентира той.

От Движението не са подкрепили плана на болшинството за 9% Данък добавена стойност за туризма, тъй като са имали собствен законопроект - за по-ниска ставка на Данък добавена стойност за детските артикули и храни. А това, съгласно тях, е щяло да има по-голям антикризисен резултат.

Джейхан Ибрямов показа терзанията в Движение за права и свободи, че в случай че не се подкрепят най-засегнатите от рецесията, може да се стигне до пораждане на нови политически субекти и накълцан идващ парламент.

Нужен е нов вид конструкт, който ще изведе страната от рецесията, посочи депутатът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР