ДПС ще подкрепи кандидатурите за съдии в Конституционния съд, издигнати

...
ДПС ще подкрепи кандидатурите за съдии в Конституционния съд, издигнати
Коментари Харесай

ДПС ще подкрепи кандидатурите за съдии в Конституционния съд, издигнати от ГЕРБ и ПП-ДБ

ДПС ще поддържа кандидатурите за съдии в Конституционния съд, издигнати от ГЕРБ и ПП-ДБ. Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Нека да мине ротацията, тъй като това е доста значим миг, добави той и разяснява, че към момента се приказва единствено за един вицепремиер в новия кабинет. Има всички шансове това ръководство да изкара цялостен мандат ", безапелационен беше той.

Пеевски разяснява и писмото на Ахмед Доган, в което упорства да има двама съпредседатели на Движение за права и свободи.

По-рано стана ясно, че Десислава Атанасова е номинацията на ГЕРБ за парламентарен арбитър, а Бойко Борисов ще е новият ръководител на парламентарната им група. Това разгласи самият той в коридорите на Народното събрание.

Десислава Атанасова уточни, че правото е първата й огромна фантазия, а се занимава с политика по стичане на събитията.

„ Мога да кажа, че магистратският опит ми липсва, само че съм уверена, че имам парламентарен подобен “, разяснява Десислава Атанасова и се обърна към публицистите с вяра и отсега нататък медиите да работят с политическите партии, както до момента. С вас се познаваме, били сме в разнообразни обстановки - и като власт, и като съпротива, сподели още Атанасова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР