ДПС се вижда като опозиция, но ще подкрепи промяна на

...
ДПС се вижда като опозиция, но ще подкрепи промяна на
Коментари Харесай

ДПС не иска телевизора да смени джипката


Движение за права и свободи се вижда като съпротива, само че ще поддържа смяна на модела. Това стана ясно от думите на водача на придвижването Мустафа Карадайъ пред новосформираното 46-то Народно заседание.

Народът желае смяна и тази смяна минава през разговор и нужните взаимни отстъпки в името на огромната цел - заслужен живот за всеки български жител. Тази смяна минава през политическа мъдрост, държавническо мислене и държание, плюс експертен потенциал. Ако сменяем едно безвремие с друго безвремие, няма смисъл да си губим времето. Ако вместо джипката, от тв приемника чакаме какви достижения има от ръководещите, няма смисъл да си губим времето, обърна се той към депутатите.Всички, които поемат ръководството, би трябвало да знаят - няма време, предизвести Карадайъ и акцентира, че би трябвало час по-скоро да се показват целите.

Моментът е исторически, задачата е историческа - няма нищо по-велико от това да имаш волята и решиммоста с нужния потенциал и визия, да промениш света, без значение дали си малцинство или не. Искрено пожелаваме триумф на ръководещите, само че и ги предизвестяваме - България не може да си разреши ново безвремие. Бъдете на висотата на своята отговорност, прикани още водачът на Движение за права и свободи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР