ДПС се регистрира в ЦИК за предстоящите предсрочни парламентарни и

...
ДПС се регистрира в ЦИК за предстоящите предсрочни парламентарни и
Коментари Харесай

ДПС се регистрира в ЦИК и за двата вота

ДПС се записва в ЦИК за идните предварителни парламентарни и президентски избори, които ще се проведат на 14 ноември. Документите бяха импортирани от председателя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-председателя Ахмед Ахмедов, Хамид Хамид и други представители на партията. 

" Днес подадохме документи за регистрация на Движение за права и свободи и за двата типа избори. На 14 ноември би трябвало да изберем и стратегии за ускорено икономическо развиване за България, и президент, който може да сплотява, а не който разединява и опълчва политически сили, включително вътре в Народното събрание това, което видяхме към този момент на два пъти ", съобщи водачът на партията Мустафа Карадайъ след регистрацията на групировката в ЦИК. 

Той прикани всички български жители е да се отнесат съществено към този избор. " В тези условия на рецесии за трети път отиваме на избори в границите на една година. Трябва да изберем президент, който сплотява, а не подобен, който разединява. Ние от Движение за права и свободи сме изрично срещу пазаруването на гласове и битка би трябвало да се води, само че не с незаконни способи и средства. Не органите на реда и държавният уред като цяло да се употребява в услуга на едни партии и срещу други партии ", съобщи още ръководителят на Движение за права и свободи. 

Крайният период за подаване на заявление за регистрация в ЦИК на партиите и обединенията е до 17.00 часа на 29 септември 2021 г. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР